Despre noi

CINE SUNTEM

Numele noastre sunt Karina Dima si Ucu Dima (cu un simplu click pe numele noastre veti accesa profilele noastre de facebook), iar impreuna manageriem acest magazin online.EXPERIENTA NOASTRA

Suntem in topul firmelor din Romania care livreaza produse de incaltaminte,vestimentatie si accesorii.

Am acumulat extrem de multa experienta in domeniul fashion deoarece activam in acest domeniu inca din anul 2006, dar intre timp am facut progrese masive si in ceea ce inseamna logistica, calitatea serviciilor oferite din momentul plasarii comenzii pana la livrare si multe altele.


LOGISTICA

Peste 500 000 de produse de fashion sunt pregatite in depozitele noastre din Italia si Romania pentru a fi livrate catre clientii nostri.

Ne straduim zilnic sa oferim clientilor nostri experiente de shopping unice, de aceea ne focusam atentia pentru ca timpii de livrare sa fie optimi la preturi rezonabile.Nu este usor pentru ca beneficiarii finali ai serviciilor noastre, clientii, doresc produsele "ieri" , dar ne dam toata silinta pentru a multumi fiecare client in parte.Brandurile comercializate de noi au cunoscut succesul datorita seriozitatii de care au dat dovada dealungul anilor, iar noi vrem ca in timp sa fim la fel de apreciati.


CU CINE LUCRAM NOI

Vindem atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice din Romania sau din orice alta tara membra a Uniunii Europene.

Ne dorim ca oricine sa poata beneficia de produsele si serviciile noastre, de aceea suntem foarte flexibili si deschisi pentru orice varianta de partnership.

Ca sa ne laudam 😍 va putem spune ca peste 80000 de clienti au beneficiat de produsele furnizate de noi.CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

Regasiti mai jos link-uri care duc direct la marturiile clientilor nostri.

Marturii de la clienti care au cumparat.Click pentru detalii.

Recenzii pe facebook.Click pentru detalii.